HOME

GecreŽerd: 12/11/2008

Laatst gewijzigd:


Bloodwise's website

Introductie

Route

Reisverslag

Paklijst

LRF

Sponsors

Links

Gastenboek


Email


Free counter and web stats
 

Leukaemia & Lymphoma Research Fund
(Bloodwise)

Leukemie is een verzamelterm voor een groep van beenmergkankers gekenmerkt door een ontregelde groei van verschillende soorten witte bloedcellen. Vanuit het beenmerg gaat de ziekte meestal over op het circulerende bloed en op andere organen (lymfeklieren, milt en lever). In principe kan elk orgaan worden aangetast, ook het centraal zenuwstelsel. Iedereen wil dat kankerbehandelingen verder verbeteren. Daarom speurt de medische wetenschap voortdurend naar nieuwe behandelmethoden en medicijnen. Het LRF steunt jaarlijks met € 28 miljoen onderzoek projecten op universiteiten, medische onderzoekinstellingen en ziekenhuizen.

Details m.b.t. sponsoring Selecteer image voor details m.b.t. sponsoring.

Graag bij directe storting aan het LRF vermelden "Jan Smit re: Lotus 7, DB:41555". Bijvoorbaat hartelijk dank voor uw financiŽle bijdrage.

TOP

Waarom gekozen voor het Leukaemia & Lymphoma Research Fund?

Als bezitter van een Caterham Super Seven sportwagen ben ik al geruime tijd lid van de Engelse autoclub "Lotus 7 Club UK". Deze vereniging organiseert jaarlijks vele evenementen, wedstrijden en ander club activiteiten waarvan een groot deel van de opbrengst ten goede komt aan het Leukaemia & Lymphoma Research Fund, een en ander ontstaan nadat een van de bestuursleden Leukemie bleek te hebben en daar uiteindelijk, na een lange behandeling, volkomen van hersteld is. In de loop der jaren heeft de "Lotus 7 Club UK" al meer dan € 200.000,- voor het LRF opgehaald, een niet gering totaal.

Lotus 7 Club UK

Toen het plan ontstond om in 2001 een retourtje Middellandse Zee op de fiets te doen kwam algauw het idee om dit te koppelen aan een inzameling voor een goed doel en wel met name het LRF, simpelweg omdat ik het tijd vond dat ik als Nederlands lid van de "Lotus 7 Club UK" (wereldwijd ruim 3500 leden) ook eens een financiëe bijdrage leverde aan dit goede doel. Deze trip heeft uiteindelijk een totaal van € 1400,- opgebracht t.b.v. het LRF. Het retourtje Santiago de Compostela in 2004, waarbij een totaal van ruim 5400 km op de fiets werd afgelegd, bracht maar liefst € 3635,75 op.

Doet u mee, het zij met een vast bedrag of een bijdrage per afgelegde kilometer? Alleen met uw financiŽle steun kan het onderzoek naar en behandelen van Leukemie voortbestaan.

TOP


  NordseekŁstenradweg, deel 2

Fietskaart van Denemarken

Cykelsparet Bohuslan - Goteborg naar Noorse grens

Sykkelguide Nordsjoruta - Halden naar Kristiansand

NN1E Aberdeen to John o’ Groats, Orkney & Shetland;

NN1 Fakenham to Harwich